Αυτό είναι ένα μέρος του μοναδικού “ποδηλατοχώρου” TUBE. Διακρίνεται κυρίως το τμήμα με τα ποδήλατα δρόμου και το σταντ με τα NALINI. Προϊόντα των εταιριών CERVELLO, CINELI, DRAG, HEAD, IDEAL, KTM, MERIDA, PINARELLO, RALEIGH και SCOTT περιμένουν υπομονετικά τον κατάλληλο αναβάτη να καθίσει στη σέλα τους!

Εδώ διακρίνουμε το section με τα ποδήλατα ΜΤΒ 27,5” και 29”. Και σε αυτή τη κατηγορία η ποικιλία εταιριών και τιμών είναι απύθμενη! DIAMONDBACK, DRAG, HEAD, IDEAL, KTM, MERIDA, SCOTT και CARRERA συμμετέχουν με επιλεγμένα ποδήλατα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή.

Στο βάθος της photo διακρίνεται η τεράστια έκθεση προϊόντων της ΒΒΒ.

Στην…front line διακρίνεται ίχνος από την κλειστή διαδρομή που διατίθεται για test-ride του ποδηλάτου που θα αγοράσεις!

Η αλήθεια είναι ότι όποιος έρχεται στο TUBE χρειάζεται ένα ποδήλατο για να το γυρίσει!

Το καλό βέβαια είναι ότι, τελικά, θα βρει σίγουρα το ποδήλατο που χρειάζεται αφού στο TUBE θα συναντήσει…ζωντανά τα ποδήλατα των πιο γνωστών εταιριών της Ευρωπαϊκής αγοράς, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι εξαιρετικοί πωλητές, ποδηλάτες και οι ίδιοι, είναι πρόθυμοι να καθοδηγήσουν και να βοηθήσουν στην λήψη απόφασης!

Ναι! Είναι αλήθεια! Ένα show-room 1000τμ φιλοξενεί περίπου 800+ ποδήλατα ΟΛΩΝ των κατηγοριών από 14 κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίας παγκοσμίου αναγνωρισιμότητας!

Και διαδρομή για…test-ride!

Και τεράστια ποικιλία αξεσουάρ (BBB, KTM, SELE ITALIA, CATEYE, ABUS, PRO, SKS κ.α.) και ρουχισμού (NALINI, BRIKO, PEARL IZUMI, SALICE κ.α.).

Κυριολεκτικά από βελόνι, μέχρι…κανόνι!

Το TUBE είναι το Underground κατάστημα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα! Μοναδικό!

Γνώρισε μας καλύτερα!

η ιστορία μας και ένας αναλυτικός οδηγός για το τι προσφέρουμε

Αποκλειστικά παιδικά ποδήλατα και κράνη όλων των εταιριών, Rollers, Skates & Scooters, αλλά και ποδήλατα ενηλίκων όλων των εταιριών, με πλήρη ποικιλία αξεσουάρ ποδηλάτου, ένδυσης και υπόδησης.

Στρατηγικός συνεργάτης με την IDEAL, πλούσιες after market επιλογές, μια πληρέστατη αποθήκη ανταλλακτικών, ένα μοναδικό Επισκευαστήριο Ποδηλάτων και πολλά ακόμη!

Το ACTION Bikes είναι το μεγαλύτερο κατάστημα παιδικών ποδηλάτων της χώρας (και όχι μόνο!).

Σε δύο επίπεδα συνολικού εμβαδού 300τμ εκτίθενται περίπου 200 διαφορετικά ποδήλατα που καλύπτουν ηλικίες από 2 ετών (Push Bikes) μέχρι 14-15 ετών (ΜΤΒ 20” και ΒΜΧ).

Προϊόντα από τις πιο γνωστές εταιρίες κατασκευής ποδηλάτων, όπως IDEAL, HEAD, RALEIGH, MERIDA, DIAMONDBACK, SCOTT, CARRERA και οι Ελληνικές CLERMONT και ALPINA, που καλύπτουν όλο το φάσμα ποιοτικών και οικονομικών απαιτήσεων.

Push Bikes

Στο ACTION Bikes δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποδηλατική παιδεία. Γι αυτό το λόγο προτείνουμε τα Push Bikes που απευθύνονται σε παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 2 ετών και άνω (συνήθως μέχρι 5).

Το παιδί γυμνάζεται ιδανικά και ταυτόχρονα μαθαίνει ισορροπία από πολύ νωρίς με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται βοηθητικές ρόδες για να κάνει ποδήλατο.

Η χαρά του παιδιού!

Δεν υπάρχει κατάστημα στην Ευρώπη που να διαθέτει τόσα διαφορετικά ποδήλατα 20” και 24” με 6 έως 21 ταχύτητες, με ή χωρίς δισκόφρενα, από τις πιο γνωστές εταιρίες ποδηλάτων της Ευρώπης.

IDEAL, RALEIGH, DRAG, CARRERA, KTM, HEAD, SCOTT, CLERMONT, ALPINA

ΒΜΧ Super Show Room

Η πρώτη λέξη που ξεστομίζει όποιος δει τη συλλογή των ΒΜΧ είναι…ΟΥΑΟΥ!

Ναι! Είναι τόσο πολλά και τόσο διαφορετικά!
Και τόσο άνετα γι αυτόν που θα το…πληρώσει!

Από εταιρίες; Όλοι οι καλοί χωράνε!
HARO, BIANCHI, DRAG, MERIDA, GT, GIANT, DIAMONDBACK

Διατίθενται και κράνη και προστατευτικά.

Ανακάλυψε την τεράστια ποικιλία ποδηλατικών ειδών μας