Αποστολές Παραγγελιών και Τρόποι Πληρωμής

 

Μικροδέματα

Τα μικροδέματα αποστέλλονται ασφαλισμένα με την Γενική Ταχυδρομική με αντικαταβολή. Ανάλογα με το βάρος του δέματος, το κόστος είναι 4,20€(εως 2kg) και 0.80/κιλό τα επόμενα. Περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής, έξοδα αντικαταβολής και ασφάλιση προιόντων. Παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

 

Αποστολές Ποδηλάτων

Τα ποδήλατα ρυθμίζονται, συσκευάζονται και αποστέλλονται με επιλεγμένες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα. Ο παραλήπτης συμμετέχει στο κόστος αποστολής. Ανάλογα με τον προορισμό το κόστος κυμαίνεται απο 7 εώς 10 ευρώ. Στην Κύπρο τα ποδήλατα αποστέλλονται με την μεταφορική εταιρία Στεργίδης, σε πέντε μεγάλες πόλεις και το κόστος αποστολής είναι από 30€. Νησιά κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Παραλαβή από τα καταστήματά μας

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής οποιουδήποτε προϊόντος από τα δυο καταστήματά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά περισσότερα από 700 ποδήλατα καθώς και να τα δοκιμάσετε σε διαδρομή 90 περίπου μέτρων! ACTION – Λεωφόρος Πεντέλης 48, Χαλάνδρι Αττικής TUBE – Λεωφόρος Πεντέλης 34-36, υπόγειο εμπορικού κέντρου, Χαλάνδρι Αττικής

 

Τρόποι Πληρωμής

α) Μέσω πιστωτικής

β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

γ) Αντικαταβολή

δ) Κατόπιν συνεννοήσεως

Η εξόφληση ποδηλάτων που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία αποδεικνύεται μόνο είτε από καταθετήριο στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς στην αρχική μας σελίδα είτε με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η απόδειξη ταμειακής μηχανής που συνοδεύει το προϊόν σε αποστολή, δεν αποτελεί αποδεικτικό πληρωμής.