Μικροδέματα

Τα μικροδέματα αποστέλλονται ασφαλισμένα με την Γενική Ταχυδρομική με αντικαταβολή (εξαιρούνται τα ποδήλατα), με βασικό κόστος 4,40€. Το κόστος αποστολής με Μεταφορική περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής, έξοδα αντικαταβολής και ασφάλιση προϊόντων και ανέρχεται στα 10€, για παραγγελίες κάτω των 150€. Παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

 

Αποστολές Ποδηλάτων

Τα ποδήλατα ρυθμίζονται, συσκευάζονται και αποστέλλονται με επιλεγμένες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα.  Ο παραλήπτης συμμετέχει στο κόστος αποστολής. Στην Κύπρο τα ποδήλατα αποστέλλονται με την μεταφορική εταιρία Στεργίδης, σε πέντε μεγάλες πόλεις και το κόστος αποστολής είναι από 30€. Νησιά κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Παραλαβή από τα καταστήματά μας

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής οποιουδήποτε προϊόντος από τα δυο καταστήματά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά περισσότερα από 700 ποδήλατα καθώς και να τα δοκιμάσετε σε διαδρομή 90 περίπου μέτρων! ACTION – Λεωφόρος Πεντέλης 48, Χαλάνδρι Αττικής TUBE – Λεωφόρος Πεντέλης 34-36, υπόγειο εμπορικού κέντρου, Χαλάνδρι Αττικής

 

Τρόποι Πληρωμής

α) Μέσω πιστωτικής

β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

γ) Αντικαταβολή (εκτός Ποδηλάτων)

δ) Κατόπιν συνεννοήσεως

Η εξόφληση ποδηλάτων που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία αποδεικνύεται μόνο είτε από καταθετήριο στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς στην αρχική μας σελίδα είτε με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η απόδειξη ταμειακής μηχανής που συνοδεύει το προϊόν σε αποστολή, δεν αποτελεί αποδεικτικό πληρωμής.