Το ACTION BIKES for outdoor experience γεννήθηκε από το μεράκι ενός ανθρώπου, του Γιάννη Βασιλειάδη, ο οποίος μεγάλωσε στο μηχανουργείο του πατέρα του, σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και… ξαφνικά προέκυψε ανθρωποκεντριστής και οικολόγος!

Στο «καπάκι», προέκυψε και η γνωριμία του με το επιτελείο της IDEAL, οπότε το πράγμα ήρθε κι έδεσε.

Η απόφαση για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού ποδηλατάδικου, με κυρίαρχο στόχο τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου, την ενθάρρυνση και την ουσιαστική βοήθεια του ποδηλάτη ελήφθη άμεσα! Σε χρόνο ρεκόρ, ένα χαρούμενο, πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα, με ικανότατα στελέχη στον τομέα της πώλησης και της τεχνικής υποστήριξης του ποδηλάτου, εμφανίστηκε και δέσποσε της περιοχής του Χαλανδρίου και των γύρω Δήμων.

Το 2014 το ACTION BIKES απέκτησε… αδερφάκι!

Σε μικρή απόσταση από τον αρχικό χώρο (200 μέτρα), δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση ποδηλάτων, ρούχων ποδηλασίας και αξεσουάρ Πανελλαδικά! Σε έναν underground χώρο 1.000 τ.μ. λειτουργεί πλέον το TUBE (The Ultimate Bike Experience) σε χώρο που αποτελεί τον παράδεισο του ποδηλάτη.

Ενδεικτικό της προχώ αντίληψης που χαρακτηρίζει το TUBE είναι και το γεγονός ότι διαθέτει εσωτερικά, κλειστή διαδρομή μήκους περίπου 90 μέτρων για test ride του ποδηλάτου που αγοράζει ο πελάτης!

Σήμερα, τα καταστήματα ACTION BIKES και TUBE αποτελούν τον πληρέστερο ποδηλατοχώρο της Ευρώπης, αφού:

  • Συνεργάζονται με κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του ποδηλάτου σε ποδήλατα, ρούχα ποδηλασίας και αξεσουάρ.
  • Διαθέτουν όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων, με πλούσια ανάπτυξη μοντέλων σε κάθε κατηγορία.
  • Διαθέτουν τη δυνατότητα για Bike Fitting και customized κατασκευή ποδηλάτου.

Τι θα βρω και πού;

Στο ACTION BIKES διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα παιδικά ποδήλατα και κράνη όλων των εταιριών, καθώς και τα Rollers, Skates & Scooters.

Στο ACTION BIKES λειτουργεί και το Service των ποδηλάτων καθώς και το τμήμα διαχείρισης ανταλλακτικών.

Στο TUBE διατίθενται όλα τα ποδήλατα ενηλίκων όλων των εταιριών, καθώς και πλήρης ποικιλία αξεσουάρ ποδηλάτου, ένδυσης και υπόδησης.

Στρατηγικός μας συνεργάτης είναι η IDEAL με αποτέλεσμα να έχετε την δυνατότητα να βρείτε κάθε στιγμή όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της εταιρίας ζωντανά!

Εισάγουμε και διαθέτουμε κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα σε ειδικές χαμηλές τιμές τα ποδήλατα των εταιριών:

Διαθέτουμε επιλεγμένα και κατάλληλα για την Ελληνική αγορά μοντέλα των εταιριών:
ΚΤΜSCOTTPINARELLOBIANCHIMERIDACARRERA και τα folding BIKES της DAHON.

Φυσικά, στο after market θα βρείτε τα πάντα γύρω από το ποδήλατο και τον ποδηλάτη σε εξαιρετικές τιμές.

Μεταξύ των άλλων, διαθέτουμε την μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση προϊόντων της Ολλανδικής ΒΒΒ (7 stands με περισσότερα από 200 προϊόντα), καθώς και την πληρέστερη αποθήκη ανταλλακτικών SHIMANO.

Τελευταίο αφήσαμε το Επισκευαστήριο Ποδηλάτων του ACTION – Shimano Service Center. Ίσως επειδή είναι το… πρώτο!

Ο ειδικός… SHIMANOλόγος Μιχάλης Άγας, αντιμετωπίζει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα του ποδηλάτου σας, με τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο.

Σε όλα τα προηγούμενα πρέπει να προσθέσετε και κάτι ακόμα: στο ‘ACTION BIKES’ και ‘TUBE’ οι οικονομικοί όροι αγοράς είναι οι καλύτεροι!

Γι’ αυτό και προτείνουμε:

Αγοράστε από οπουδήποτε αλλού τις… τιμές κι ελάτε στα ACTION BIKES και TUBE για να αγοράσετε το ποδήλατό σας.

Η διάθεση και το χαμόγελό μας αποτελούν το επιπλέον δώρο!

Μάθε τα πάντα για τα καταστήματα μας

φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες για τα Action Bikes και TUBE

Το ACTION Bikes είναι το μεγαλύτερο κατάστημα παιδικών ποδηλάτων της χώρας (και όχι μόνο!), με τη μεγαλύτερη ποικιλία ποδηλάτων 20” και 24” με 6 έως 21 ταχύτητες, με ή χωρίς δισκόφρενα.

Στο TUBE θα βρείτε ένα show-room 1.000τμ με περίπου 800+ ποδήλατα ΟΛΩΝ των κατηγοριών από 14 κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίας, διαδρομή για… test-ride. Το Underground κατάστημα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα!

Σας προσκαλούμε να συναντήσετε περισσότερα από 850 ποδήλατα Action Bikes ΖΩΝΤΑΝΑ στις εκθέσεις μας στο Χαλάνδρι Αττικής:

  • ACTION BIKES Λεωφόρος Πεντέλης 48 (210 6846632)
  • TUBE Λεωφόρος Πεντέλης 34-36, στο υπόγειο του εμπορικού κέντρου (210 6894471)

Οτιδήποτε ψάχνεις σχετικά με το ποδήλατο θα το βρεις online, εδώ!